• КАПМ
  • Блог
  • Статті
  • 🤍 Фільми, які варто переглянути кожному дизайнеру одягу (і не тільки 😉)🤍
Увага! КАПМ оголошує набір на групи ДИСТАНЦІЙНОГО навчання! Увага! Є можливість вступу БЕЗ НМТ!
🤍 Фільми, які варто переглянути кожному дизайнеру одягу (і не тільки 😉)🤍

🤍 Фільми, які варто переглянути кожному дизайнеру одягу (і не тільки 😉)🤍

2020-07-25 09:59:19 Статті

Фільми, які варто переглянути кожному дизайнеру одягу (і не тільки 😉)   

1️⃣ Секрети Карла Лагерфельда.
Документальний фільм, який покаже як працював великий майстер. І він сам розповість про себе, своє дитинство і своїх принципах в роботі і житті.
2️⃣ McQueen.
Приголомшливий фільм, в якому покажуть повністю творчий шлях відомого англійського дизайнера: від початку і до трагічного кінця. Дуже емоційний і красивий.
3️⃣ Діор і Я. 
Фільм розповідає про прихід в будинок Діор, нового креативного директора - Рафа Сімонса. І показує процес підготовки до показу першої кутюрної колекції Рафа. 

4️⃣ Дріс. Інтимний портрет дизайнера.
Документальний фільм, який показує особливості роботи бельгійського дизайнера. Розповідається про його творчий шлях, ставлення до моди і життя.
5️⃣ Вересневий випуск.
Фільм про американський журнал Vogue, під керівництвом відомої Анни Вінтур. А точніше про підготовку до випуску журналу, який увійшов в історію як самий об'ємний. Ви зможете побачити все закулісся гламурного видання.
6️⃣ Абстракція (серіал від Netflix).
Дуже цікавий серіал, який в кожній новій серії розповідає про творчість конкретного дизайнера, особливості його роботи і життя. Історії різних людей, з різних областей дизайнера. Дуже цікаво!
7️⃣ Christian Dior, designer of dreams
Цей фільм, до речі є у вільному доступі на youtube каналі бренду Dior, показує як йшла підготовка до однієї з наймасштабніших виставок робіт великого дизайнера. Приголомшлива картинка, багато гарних суконь і деталей.
♥️ ️ Подивися в альбомі афішу фільмів! ➡️
Статтю підготувала Дарія Слободянюк - дизайнер одягу, завідувачка секцією дизайну одягу кафедри мистецтва КАПМ, викладач спец.дісціплін дизайну одягу, стилістики, іміджелогії!

Більше інформації та цікавих статей Ви можете побачити за посиланням

Альбом

Підпишіться на нашу розсилку

© 2024 Київська Академія прикладний мистецтв
Ліцензії Міністерства освіти і науки України ЛВ№000865-000545, АВ№443506