Увага! КАПМ оголошує набір на групи ДИСТАНЦІЙНОГО навчання! Увага! Є можливість вступу БЕЗ НМТ!
УВАГА ❗️❗️❗️ НОВИЙ КОНКУРС - «FASHION-ПОСТЕР КАПМ» ❗️

УВАГА ❗️❗️❗️ НОВИЙ КОНКУРС - «FASHION-ПОСТЕР КАПМ» ❗️

2020-10-16 11:55:10 Новини та Події

УВАГА ❗️❗️❗️ НОВИЙ КОНКУРС - «FASHION-ПОСТЕР КАПМ» ❗️

Умови конкурсу


1️⃣ Брати участь можуть студенти КАПМ всіх навчальних структур і спеціалізацій (перукарське мистецтво, візаж, дизайн одягу, графічний дизайн).


2️⃣ Учасник створює цілісний модний образ для постера КАПМ: волосся (зачіска, укладка, стрижка або фарбування), макіяж, одяг!


3️⃣ Один образ розробляє і виконує один учасник.


4️⃣ Допускається колаборація (макс. 4 студентів), а саме: одяг і аксесуари - від дизайнера одягу; зачіска - від перукаря; макіяж - від візажиста; макет і верстка постера - від граф. дизайнера. Це обов'язково вказувати в заявці.


5️⃣ Вимоги до фото способу: стилістика, сюжет, фешн-позування моделі, гарна якість, великий розмір і дозвіл (друкований постер А1 формату, 84х59,4 см.).


6️⃣ Дозволені будь-які техніки, прийоми, інструменти, матеріали і засоби для роботи над конкурсним чином.

7️⃣ Оцінюється:
- Фешн-образ, його цілісність і читаність, гармонійність, колірне і стилістичне рішення, оригінальність, відповідність темі, стиль і загальне враження, техніка, прийоми і складність роботи.
- Фешн-постер (при оцінці роботи граф. Дизайнера): дизайн макета, сприйняття і подача образу, ретуш фото, складність роботи, подача стилю і бренду КАПМ в постері (логотип і напис обов'язкові).


8️⃣ До 30 квітня 2020 р фото (файлами) відправити в телеграм КАПИ +380 93 276 59 55 з зазначенням ПІБ учасника (ів), групи. Граф. дизайнерам - макет постера висилати в форматі PSD.


9️⃣ Всі учасники отримають диплом і хороші оцінки за спец. предмету; призери - подарунки. Призерів може дещо і в різних номінаціях.

В альбомі для натхнення: трохи фоточек з архівів (різні модні образи від студентів і викладачів КАПМ) + фотогалерея нашого сайту
Всім успіхів! 💕

Альбом

Підпишіться на нашу розсилку

© 2024 Київська Академія прикладний мистецтв
Ліцензії Міністерства освіти і науки України ЛВ№000865-000545, АВ№443506